Logo Antic Moli

Menu

El bloc de l'Antic Molí

La boca aigua

L’Antic Molí rep l’Estrella Michelin

Escrit el 23 novembre 2016 per
whatsapp-image-2016-11-23-at-20-54-56

L’Antic Molí rep l’Estrella Michelin

Un cop guanyat el premi a millor cuiner de l’any, la pregunta que ens feien els clients i la premsa era: i ara per a quan l’estrella Michelin?

Bé, doncs, ja la tenim a casa, un premi a l’esforç de tot un equip, d’unes persones que dia a dia lluiten al meu costat, que saben quan tinc un mal dia o estic molt feliç, que ja formen part de la meua família i s’ho mereixen.

També agrair a tots i quan dic tots, són totes aquelles persones que han passat per casa nostra, professionals, estudiants… perquè junts hem fet que cada celebració i esdeveniment fos òptim i de cadascú d’ells hem aprés coses diferents.

Com no, parlar de la família, els que sempre estan al meu costat i lluiten cada dia perquè pugui fer realitat el que més m’agrada que és cuinar. Decisions, discussions i alegries compartides, un camí cap a Ítaca, de creixement que no seria el mateix sense el seu eix vertebrador.

I agrair també als nostres clients i amics que amb el seu pas per casa nostra ens han portat el seu granet d’arena i ens han fet arribar on som ara. Esperem sempre tenir-vos a tots al nostre costat per a seguir creixent.

Vicent Guimerà Sales

whatsapp-image-2016-11-23-at-20-54-56

Espais

Espai Menú

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment

Últimes notícies