11.560 € recaptats en la Gala solidària contra l’Ela

El sopar celebrat al restaurant l’Antic Molí ha reunit a més de 330 comensals.

La gala ha estat organitzada per Ametller Origen, companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, i l’Antic Molí, amb el premiat Xef Vicent Guimerà al capdavant amb 1 Estrella Michelin, 1 Estrella Verda i 1 Sol Repsol.

Els 11.560 € es sumen als 97.500 € que Ametller Origen ha recaptat a través del projecte «Cuina Solidària», i on Vicent Guimerà hi forma part.

Aquests diners aniran íntegrament destinats a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

El sopar ha anat a càrrec dels presentadors Carol Rovira i Llucià Ferrer, i ha comptat amb les actuacions musicals de grups del territori com la cantautora Montse Castellà, Joan Rovira i Pepet i Marieta.

A més, també s’hi han sumat cares conegudes del món polític, gastronòmic i esportiu com el conseller del Departament de Drets Socials, Carles Campuzano, el delegat del govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l”Ebre, Albert Salvadó, la directora territorial de Salut a les Terres de l’Ebre, Ingrid Roca, la delegada de cultura a les Terres de l’Ebre, Viqui Almuni, l’alcadessa d’Ulldecona, Núria Ventura, la Xef Ada Parellada, el periodista esportiu Gerard Romero, el jugador de futbol Oriol Romeu i l’exjugador Víctor Curto.

Els afectats i famíliars per l’ELA com l’exporter i extrenador de futbol Juan Carlos UnzuéIlde Oliveras, i Siscu Morell han rebut un present per part de la organització.

La gala solidària compta amb la col·laboració d‘Alex’s, l’Ajuntament d’Ulldecona, Blaucar,
Boix Verd Floristes, Cafès Novell, Canal Terres de l’Ebre, Canal 21, Dehesas las Cumbres,
Denominació d’Origen Terra Alta, Gràfics, Iberconseil, Imagina Ràdio, Pirinat Carn
Ecològica, Mobenia, Tegar i Stock Plus
.

Fotografies cedides per Santi Martorell.

Facebook
Twitter
LinkedIn