Logo Antic Moli

Menu

El bloc de l'Antic Molí

La boca aigua

120 persones gaudeixen a Castelló del #galeratour

Escrit el 6 març 2015 per

Una joia a descobrir. Aquesta és la idea que ens hem emportat de l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Castelló. No coneixíem gaire l’escola de Castelló, perquè estem inscrits a una altra província i, com tots sabeu, aquesta subtil barrera política, marca del tot els nostres horitzons. La nostra visita va estar plena de positives sorpreses tan de l’acollida per part del personal i alumnes com de l’emplaçament en sí.

antic moli-galera tour-escola hosteleria i turisme-castello-web

Ens va agradar descobrir uns professors inquiets i oberts a noves propostes. Ens va agradar descobrir uns alumnes atents, que preguntaven, feien fotos a tots els plats i que ja ens van dir que ens visitarien per fer pràctiques i estades. A més a més, ens va impactar gratament unes instal·lacions impecables, espaioses, acollidores, ben compartimentades… I la carta de presentació, espectacular: només arribes a l’Escola de Castelló et donen la benvinguda uns jardins amplis, que donen frescor a les instal·lacions.

antic moli-galera tour-escola hosteleria i turisme-castello-web-2

L’acollida per part de professors i alumnes va ser molt càlida i receptiva. Ens sentim molt agraïts de les 120 persones que van assistir a la nostra xerrada monogràfica sobre el treball que estem fent a l’Antic Molí amb la galera. L’interès per un producte tan nostre i tan complicat de treballar traspuava entre l’auditori, i això ens va omplir d’orgull a nosaltres que portem per bandera la galera allí on anem.

Amunt la galera!!! Gràcies Escola d’Hosteleria i Turisme per fer-nos sentir com a casa!!!

Espais

Espai Bistro

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment

Últimes notícies