Home / Bodes i Esdeveniments / Events empreses i altres celebracions

Events empreses i altres celebracions

Moments màgics, únics, irrepetibles

Els moments com sempre hem somiat

Un espai únic per celebracions i esdeveniments

Hi ha moments que recordarem sempre com a màgics, únics i irrepetibles. Moments en què cada detall és perfecte, fet a mida, carregat de significat i sensibilitat. A l’Antic Molí Events, treballem perquè els moments siguin tal i com sempre hem somiat.

El nostre repte és personalitzar el vostre esdeveniment tenint cura de fins al més petit detall perquè sigui el vostre gran moment.

I tot plegat de la mà d’una proposta gastronòmica que busca i troba l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa.

Diferents espais on gaudir

La celebració

L’Antic Molí Events disposa de diferents espais al restaurant on podran gaudir d’una celebració privada.

Sota la batuta del xef Vicent Guimerà, els productes de la terra passen de l’hort al plat, amb receptes reinventades, sempre amb productes de proximitat i temporada.

L’Antic Molí Events és un plaer pels sentits. És esforç, il·lusió i passió per fer les coses ben fetes. És una invitació a mirar, sentir, olorar, tocar, tastar i somniar.

Disposem de diferents salons privats amb diferents capacitats per celebrar el teu esdeveniment.

Disposem d'altres zones privades més reduïdes

Fires, empresses i administracions

A l’Antic Molí Events disposem d’un saló dotat de l’última tecnologia i equipament (pantalla de 3×4 led, wifi, so, megafonia, tarima, faristol…) preparada per a qualsevol esdeveniment: presentació de producte, sopars d’empresa, reunions de treball, lliurament de premis, promoció de producte d’empresa… On podran gaudir d’un espai amb una capacitat de 50 a 400 persones. També els oferim els amplis jardins i la zona de còctel i festa, un elegant saló envidrat amb vistes al jardí.

Tu proposa el lloc, i nosaltres ens encarreguem de la resta

Càtering per a bodes i esdeveniments

Fem del teu espai un escenari perfecte per al teu esdeveniment. A l’Antic Molí Events sabem donar forma a les teves idees. Cuidem fins a l’últim detall: l’ambient, la llum, l’ornamentació… Al costat dels millors decoradors, floristes i professionals farem que sigui l’espai perfecte per al vostre gran dia.

Disposem de diferents salons privats o espais

Batejos, comunions i celebracions familiars

Vols celebrar el bateig o la comunió del teu nen? Tens una celebració familiar? A l’Antic Molí Events disposem de diferents salons privats o espais per celebrar aquest esdeveniment important I inoblidable. Posem a la vostra disposició tota la nostra experiència, la nostra cuina i la nostra atenció. Farem d’aquest moment un esdeveniment irrepetible.

L’experiència des sentits
Espai gastronòmic

Estrella Michelin

Del 2017 al 2023

Estrella Verda

2021 · 2022 · 2023

Sol Guía Repsol

2022 · 2023

4 Radishes · We're Smart® Green Guide

2023

Slow Food

2016

Cuiner de l'any

2016

Reserva Biosfera

2016