Home / Bodes i Esdeveniments / Bodes a l’Antic Molí Events

Bodes a l’Antic Molí Events

Un espai únic

Tu digues sí, nosaltres posem la resta!

Un espai únic per celebracions i esdeveniments

Hi ha moments que recordarem sempre com a màgics, únics i irrepetibles. Moments en què cada detall és perfecte, fet a mida, carregat de significat i sensibilitat. A l’Antic Molí Events, treballem perquè els moments siguin tal i com sempre hem somiat.

El nostre repte és personalitzar el vostre casament tenint cura de fins al més petit detall perquè sigui el vostre gran moment.

I tot plegat de la mà d’una proposta gastronòmica que busca i troba l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa.

Ens ajudeu a fer realitat el vostre somni??

La celebració

L’Antic Molí Events disposa d’un espai adjunt al restaurant on podran gaudir d’una celebració privada. Sota la batuta del xef Vicent Guimerà, els productes de la terra passen de l’hort al plat, amb receptes reinventades, sempre amb productes de proximitat i temporada.

L’Antic Molí Events és un plaer pels sentits. És esforç, il·lusió i passió per fer les coses ben fetes. És una invitació a mirar, sentir, olorar, tocar, tastar i somniar. És la porta a un món on es respira l’olor de l’emoció. Aquesta zona té un saló amb una capacitat per a 400 persones i disposa de tots els seus serveis complementaris per aquest tipus d’event.

El bosc del temps

La cerimònia

A l’Antic Molí Events tenim un lloc on poder celebrar la teva cerimònia civil: “EL BOSC DEL TEMPS”, un lloc ple de màgia i rodejat de natura.
Inclou: Banquetes per als nuvis, taula altar, cadires per convidats i control de so, megafonia i taula d’aigües perfumades.

També podem celebrar la cerimònia civil dintre dels espais d’esdeveniments de l’Antic Molí Events. En aquesta zona disposem de dos espais: Jardí cobert amb pèrgola o espai obert jardí.
Inclou: Banquetes per als nuvis, taula altar, cadires per convidats i control de so, megafonia i taula d’aigües perfumades.

Zona de envidrada amb vistes al jardi

La festa i el ball

Comencem amb un moment especial en la vida dels nuvis, un emotiu ball nupcial que donarà lloc a la inoblidable festa. Focs artificials, photocall, fotomaton, resopó, taula dolça, font de xocolata, entre d’altres.

Amenitzat amb música en directe o DJs.

Disposem d’una elegant zona de envidrada amb vistes al jardí per poder canviar d’ambient, zona de sofàs i taules per poder gaudir de còctels i gintònics entre altres mescles amb o sense alcohol.

Un ampli i acollidor espai

Saló de noces

El saló de noces de l’Antic Molí Events és un ampli i acollidor espai amb capacitat de 50 a 400 persones, amb vistes al riu Sénia i als jardins. Dotat amb l’última tecnologia (pantalla de 3×4 led, wifi, so, megafonia…) i l’equipament que es pugui precisar (faristol, tarima …). En ell, els nuvis disposen d’una habitació privada durant la celebració.

Comptem amb diferents estils de jocs de taula, coberteria i decoració floral i attrezzo.

D’altra banda, estarà a disposició dels nuvis el saló envidrat i amb vistes a jardí, equipat amb il·luminació ambiental personificable, dos projectors I disposat amb una estudiada acústica, ideal per al ball nupcial i la festa, I per còctels en dies plujosos.

L’experiència des sentits
Espai gastronòmic

Estrella Michelin

Del 2017 al 2023

Estrella Verda

2021 · 2022 · 2023

Sol Guía Repsol

2022 · 2023

4 Radishes · We're Smart® Green Guide

2023

Slow Food

2016

Cuiner de l'any

2016

Reserva Biosfera

2016