Logo Antic Moli

Menu

Bodes a l’Antic Molí

Un espai únic

Un espai únic per celebracions i esdeveniments

Hi ha moments que recordarem sempre com a màgics, únics i irrepetibles. Moments en què cada detall és perfecte, fet a mida, carregat de significat i sensibilitat. A l’Antic Molí, treballem perquè els moments siguin tal i com sempre hem somiat.

El nostre repte és personalitzar el vostre casament tenint cura de fins al més petit detall perquè sigui el vostre gran moment.
I tot plegat de la mà d’una proposta gastronòmica que busca i troba l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa.

TU DIGUES SÍ, NOSALTRES POSEM LA RESTA !

La celebració

L’Antic Molí disposa d’un espai adjunt al restaurant on podran gaudir d’una celebració privada. Sota la batuta del xef Vicent Guimerà, els productes de la terra passen de l’hort al plat, amb receptes reinventades, sempre amb productes de proximitat i temporada.

L’Antic Molí és un plaer pels sentits. És esforç, il·lusió i passió per fer les coses ben fetes. És una invitació a mirar, sentir, olorar, tocar, tastar i somniar. És la porta a un món on es respira l’olor de l’emoció. Aquesta zona té un saló amb una capacitat per a 400 persones i disposa de tots els seus serveis complementaris per aquest tipus d’event.

ENS AJUDEU A FER REALITAT EL VOSTRE SOMNI ??

La cerimònia

A l’Antic Molí tenim un lloc on poder celebrar la teva cerimònia civil: “EL BOSC DEL TEMPS”, un lloc ple de màgia i rodejat de natura.

Inclou: Banquetes per als nuvis, taula altar, cadires per convidats i control de so, megafonia
i taula d’aigües perfumades.

També podem celebrar la cerimònia civil dintre dels espais d’esdeveniments de l’Antic Molí. En aquesta zona disposem de dos espais: Jardí cobert amb pèrgola o  espai obert jardí.

Inclou: Banquetes per als nuvis, taula altar, cadires per convidats i control de so, megafonia
i taula d’aigües perfumades.

La festa i el ball

Comencem amb un moment especial en la vida dels nuvis, un emotiu ball nupcial que donarà lloc a la inoblidable festa. Focs artificials, photocall, fotomaton, resopó, taula dolça, font de xocolata, entre d’altres.

Amenitzat amb música en directe o DJs.

Disposem d’una elegant zona de envidrada amb vistes al jardí per poder canviar d’ambient, zona de sofàs i taules per poder gaudir de còctels i gintònics entre altres mescles amb o sense alcohol.

Saló de noces

El saló de noces de l’Antic Molí és un ampli i acollidor espai amb capacitat de 50 a 400 persones, amb vistes al riu Sénia i als jardins. Dotat amb l’última tecnologia (pantalla de 3×4 led, wifi, so, megafonia …) i l’equipament que es pugui precisar (faristol, tarima …). En ell, els nuvis disposen d’una habitació privada durant la celebració.

Comptem amb diferents estils de jocs de taula, coberteria i decoració floral i attrezzo.

D’altra banda, estarà a disposició dels nuvis el saló envidrat i amb vistes a jardí, equipat amb il·luminació ambiental personificable, dos projectors i disposat amb una estudiada acústica, ideal per al ball nupcial i la festa, i per còctels en dies plujosos.

Galeria

Espais

Espai Bistro

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment

Últimes notícies