Logo Antic Moli

Menu

La Masia

Envoltat per la bellesa del Parc Natural dels Ports i a tan sols 1 Km d’Arnes, es troba l’Hort de Fortunyo, una masia del segle XVIII assentada sobre una roca, envoltada d’oliveres i protegida per un antic mur de pedra.

Exclusivitat, fotografies i uns records fantàstics.

Múltiples ambients

Tant a l’interior com a l’exterior de la Masia teniu disponibles nombroses zones i espais comuns, que us permetran dissenyar al vostre gust qualsevol esdeveniment o celebració, fins i tot en condicions climatològiques adverses.

Personalització i conveniència.

Gaudiu dels sentits

VISTA: Admireu la bona feina realitzada pels nostres avantpassats: el pou, el porxo, el tancat de l’Hort …

TACTE: Refresqueu-vos a la piscina o gaudiu d’un massatge relaxant …

OLFACTE: Oloreu els intensos aromes del jardi: l’espígol, la menta, la marialluïsa; i també els de l’hort: tomàquets, pebrots …

OÏDA: Deixeu-vos asserenar pel silenci o gaudiu de les vostres melodies favorites fins a la matinada …

GUST: Delecteu-vos amb l’excel·lent gastronomia d’en Vicent Guimerà.

Sensacions que no oblidareu.

Abans, durant i després

Per que aquesta experiència no sigui tan sols d’un dia i perquè probablement desitgeu estar a prop dels vostres familiars i amics, us oferim allotjament, fins per a 25 convidats.

Una experiència única i inoblidable

Com a casa

Al llarg de 15 anys, la família Clua ha vingut oferint un tracte familiar, proper i professional; han obtingut molt bones valoracions per part dels seus clients i sempre han mantingut una vocació de millora contínua.

Us sentireu acollits i cuidats com a casa

Cerimònies

L’Hort de Fortunyo us ofereix quatre possibles espais on celebrar la vostra cerimònia, dos espais civils i dos religiosos:

Cerimònies civils:

Ajuntament Renaixentista d’Arnes: es tracta de l’edifici més interessant d’Arnes i potser el millor de tota la Terra Alta.  A la planta baixa hi ha una llotja coberta amb quatre arcades de mig punt que cauen sobre grans columnes monolítiques. Les Vinyes de l’Hort: espai exterior fora dels murs de la masia, amb un corriol enjardinat entre les vinyes.

Cerimònies religioses:

Ermita de Santa Madrona: a menys de 5 minuts de l’Hort de Fortunyo, situada al costat del riu Algars, hi trobem aquesta petita ermita del segle XIV. Església de Santa Maria Magdalena: temple barroc del segle XVII.

La festa i el ball

Comencem amb un moment especial en la vida dels nuvis, un emotiu ball nupcial que donarà lloc a la inoblidable festa. Focs artificials, photocall, fotomaton, resopó, taula dolça, font de xocolata, entre d’altres.

Amenitzat amb música en directe o DJs.

Disposem de vistes al jardí per poder canviar d’ambient, zona de sofàs i taules per poder gaudir de còctels i gintònics entre altres mescles amb o sense alcohol.

Localització

A 1 Km d’Arnes, enclavat sobre una roca, al costat del riu Algars, envoltat d’olivers i tancat per un antic mur de pedra, trobareu l’Hort de Fortunyo

Galeria

Espais

Espai Bistro

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment

Últimes notícies