Home / Actualitat / CREO, un museu en funcionament

CREO, un museu en funcionament

La cuina d'aquí i de fora, Uncategorized

CREO, un museu en funcionament

Si vas al museu de la xocolata de Barcelona trobaràs exposades algunes de les màquines que Xavi Benet i, el seu equip, tenen en funcionament al barri de Ferreries de Tortosa, per donar abastiment a la demanda del popular i autèntic xocolata de pedra de CREO.

CREO compta amb la demanda frisosa i fidel dels qui busquen el plaer del record antic, i és que fa més de 80 anys que la fàbrica traça la seva trajectòria en continuïtat i evolucionant als nous temps, sense perdre el saber fer i la saviesa de la tradició.

Molt de respecte per les mans d’antany, és l’essència que tranpua d’aquesta fabrica que cuida amb delicadesa les màquines heretades i que inverteix en incorporar més maquinària antiga per obtenir un producte diferenciat.

Efectivament, seguint les mans antigues, produeixen un producte únic, distingit i arrelat al territori. El nostre xef Vicent Guimerà, se n’han adonat i es serveix de la xocolata CREO per a els seus postres de carta. Per a l’equip de l’Antic Molí ha estat molt edificant conèixer de primera mà d’on ve un producte que treballem molt, clau en postre de carta que li fa homenatge: Les vuit textures del xocolata CREO.

La majoria de les màquines, de la fàbrica, daten de l’any 30 i la més moderna és dels 50. Aquí una petita mostra del museu en funcionament:

ImagenImagenImagen

Estrella Michelin

Del 2017 al 2023

Estrella Verda

2021 · 2022 · 2023

Sol Guía Repsol

2022 · 2023

4 Radishes · We're Smart® Green Guide

2023

Slow Food

2016

Cuiner de l'any

2016

Reserva Biosfera

2016