Home / Actualitat / Culminació del #galeratour a Barcelona

Culminació del #galeratour a Barcelona

Galera Tour, Jornades de la galera

Culminació del #galeratour a Barcelona

Va ser un goig poder culminar el #galeratour 2015 a La Boqueria de Barcelona, un espai de referència per als amants de la gastronomia. L’acte, on també es va presentar el llibre “Oli Via Augusta, Essència del Territori Sénia“, va ser presidit pel Conseller d’Agricultura i Pesca, Josep Mª Pelegrí. Un honor fer-nos escoltar per un representant i defensor de la nostra pesca i agricultura, dins i fora de Catalunya. Cal aquí fer un agraïment a Tere Adell i Jaume Antic de la Mancomunitat de la Taula del Sénia per fer possible una cloenda tan dignificada al nostre #galeratour.

llibre oli via augusta-taula del senia-mercat de la boqueria

Després de la presentació del llibre de l’Oli Via Augusta del territori del Sénia per part de la gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, Tere Adell, l’equip de l’Antic Molí vam presentar una selecció d’elaboracions amb galera a l’Aula Boqueria, una sala amb cuina, completament equipada, ubicada a la mateixa Boqueria i destinada a realitzar-hi esdeveniments culinaris com el nostre. Amb l’objectiu de donar a conèixer la galera, un producte encara tan desconegut, i les tècniques que hi apliquem des de l’Antic Molí, vam fer les delícies dels presents, que ens van comunicar que havien quedat agradablement sorpresos amb les nostres propostes del producte. L’auditori estava format per una quarantena de professionals i aficionats en el món de la cuina.

Després de la feina, vam poder gaudir una mica de tot el que aporta i significa La Boqueria. El Mercat de la Boqueria és un aparador ric, on es pot cercar entre més de 30.000 productes diferents, de proximitat i de fora, i on tot restaurador com cal ha de tenir els ulls ben fixats. A més a més, és un plaer passejar-se entre les seves acolorides i curioses parades, els seus carismàtics bars i restaurants… I, com no, degustar les elaboracions que proposen amb productes recent extrets del mercat i sense cap tipus de problema amb el subministrament.

mercat de la boqueria-barcelona

Un goig, un honor i un plaer portar la nostra cuina a La Boqueria de Barcelona i posar el punt i final al #galeratour 2015, després de passar per Cambrils, Castelló, Benicarló, Tortosa, Andorra i Honarribia (País Basc).

Estrella Michelin

Del 2017 al 2023

Estrella Verda

2021 · 2022 · 2023

Sol Guía Repsol

2022 · 2023

4 Radishes · We're Smart® Green Guide

2023

Slow Food

2016

Cuiner de l'any

2016

Reserva Biosfera

2016