Home / Actualitat / Festa de presentació dels nous vins Adernats

Festa de presentació dels nous vins Adernats

Esdeveniments, La cuina d'aquí i de fora, Uncategorized

Festa de presentació dels nous vins Adernats

Text: Nació Digital

ImagenEls vins Adernats Blanc Jove, Negre Jove i Rosat es presenten en una nova ampolla borgonya i amb un etiquetatge que simbolitza l’arquitectura modernista de la Catedral del Vi de Nulles.

El celler modernista de la Cooperativa de Nulles va acollir el passat dia 1 de juliol la presentació d’aquesta nova imatge dels vins Adernats, en una celebració que va comptar amb la presència de prop de 130 convidats, entre restauradors, hotelers, distribuïdors, autoritats i amics de la Vinícola de Nulles.

Imagen

La presentació dels vins va començar en un aperitiu a les portes del Celler, on es van degustar els vins que estrenen nova imatge, els Adernats Blanc Jove, Negre Jove i Rosat. Seguidament i durant el sopar maridatge que es va servir al interior del Celler, sobre les tines centenàries, es van tastar l’Adernats Seducció, el blanc Essència i el negres Instint i Ànima.

El conegut vi Seducció és un cupatge de moscat, xarel·lo i chardonnay, que amb la seva nova presentació en ampolla Stilus i amb la nova etiqueta de cercles concèntrics sobre fons transparent, que s’inspira en la ja presentada el desembre passat en el negre de maceració carbònica Impuls, conformen la gamma mitja de vins Adernats, juntament amb el negre Instint, cupatge d’Ull de Llebre i Merlot amb dos mesos de criança, amb la mateixa ampolla i estil d’etiqueta.Imagen

El Blanc Essència, que és el blanc 100% xarel·lo de vinyes velles, fermentat en bóta i el Negre Ànima, cupatge d’ull de Llebre i merlot amb 9 mesos de criança, es presenten en ampolla bordelesa troncocònica i amb l’etiqueta que els dóna la imatge de qualitat que els millors vins d’Adernats han de transmetre a la primera mirada. La presentació va ser conduïda pel director de comunicació de la Vinícola, Pere Gomés, amb introducció del director general, Joan Castellví i les explicacions dels vins en la part enològica de Laurent Corrió i Jordi Casabona, enòlegs de la Vinícola i en la part de disseny d’Adam Albert, dissenyador a la Vinícola de Nulles, on també n’és el responsable de l’Enoturisme.

Amb aquesta nova imatge, els vins d’Adernats fan un pas més cap a la qualitat, adaptant-se a la necessitat dels seus clients i dels mercats actuals que demanen no només uns vins enològicament correctes sinó que la imatge que transmetin sigui també atractiva i transmeti els valors del celler i del seu entorn.

576_1373370314650-adernats-nova-presentaci-2013

Estrella Michelin

Del 2017 al 2023

Estrella Verda

2021 · 2022 · 2023

Sol Guía Repsol

2022 · 2023

4 Radishes · We're Smart® Green Guide

2023

Slow Food

2016

Cuiner de l'any

2016

Reserva Biosfera

2016