Gala solidària contra l’Ela

L’Antic Molí i l’Ametller Origen destinaran el 100% dels beneficis a la Fundació Catalana d’Ela Miquel Valls

El 16 de juny es celebrarà una gala solidària per a recaptar fons en la lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica. La iniciativa sorgeix de la mà del Xef Vicent Guimerà i l’empresa catalana Ametller
Origen
.

El 100% dels diners de les entrades aniran destinats a la Fundació Catalana d’Ela Miquel Valls, una entitat privada i sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Ela.

La nit constarà d’un sopar en el restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona, acompanyat de les actuacions musicals de Montse Castellà, Joan Rovira i Josep Bordes de Pepet i Marieta, i presentat per Càrol Rovira i Llucià Ferrer.

L’exfutbolista Juan Carlos Unzué, el president de la Fundació Enric Maria Valls, i el propietari d’Ametller Origen Josep Ametller, han confirmat la seva assistència. És una oportunitat única perquè les Terres de l’Ebre demostrin la seva solidaritat en una malaltia considerada minoritària, i que afecta principalment a persones d’entre 40 i 70 anys.

«La gent de les Terres de l’Ebre som persones molt solidàries, Ens agrada crear sinèrgies per ajudar la comunitat. El 21 de juny se celebra el Dia Mundial de la lluita contra l’Ela, i vam pensar que volíem aportar el nostre granet de sorra» ha explicat Vicent Guimerà.

Vicent forma part del projecte ‘Cuina Solidària’ de Juan Carlos Unzué i Ametller Origen, on Xefs de reconegut prestigi creen receptes dels plats preferits d’esportistes d’èlit. Cada plat es posa a la venda a les botigues físiques i a la botiga online d’Ametller Origen, i el 100% dels beneficis es destinen a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls.

Albert Adrià, Ada Parellada, Joan Roca, Carme Ruscalleda Nandu Jubany i Vicent Guimerà, formen parella amb els reconeguts esportistes Aitana Bonmatí, Ona Carbonell, Alex Corretja, Alèxia Putellas, Juan Carlos Unzué i Aleix Espargaró.

A data d’avui s’han recaptat 84.310,06 €.

La gala solidària compta amb la col·laboració d‘Alex’s, l’Ajuntament d’Ulldecona, Blaucar, Boix Verd Floristes, Cafès Novell, Canal Terres de l’Ebre, Canal 21, Dehesas las Cumbres, Denominació d’Origen Terra Alta, Gràfics, Iberconseil, Imagina Ràdio, Pirinat Carn Ecològica, Mobenia, Tegar i Stock Plus.

Facebook
Twitter
LinkedIn