Home / Actualitat / Galera Tour a Andorra

Galera Tour a Andorra

Galera Tour

Galera Tour a Andorra

Un cop carregades les furgonetes, afrontem un nou repte. Servirem 46 menús de la galera a l’Hotel Cèntric d’Andorra, on el menú consta de 18 plats, cadascun més complex que l’anterior.

Però primer hem de recórrer 4 hores de trajecte, o potser en seran més. Una de les parts més complicades del viatge era poder passar les duanes, ja que ens tocava declarar tots els ingredients que portàvem i tota la maquinària que pujava i baixava. Després de 2 hores i mitja de gestions entre la duana Espanyola i l’Andorrana tornem a emprendre el viatge a l’Hotel. Arribem i descarreguem tot el material a les seves cambres frigorífiques.

Galera Tour-Antic Moli-Andorra-Hotel Centric

Repassem que tot estigui correcte i tarda d’esbarjo, relax, compres, rialles i pinya d’equip. Dimarts arriba l’hora, on fem la posada a punt del material, les cambreres munten la sala i els cuiners ultimen els darrers preparatius per a la nit. Comencen els nervis. No estem a casa, però gràcies a l’equip de l’Hotel Cèntric, dirigit pel senyor Juan Antonio Azurmendi, no ens fa falta de res.

Arribada l’hora de servir el sopar, on els nervis estan a flor de pell. Però comencem amb l’aperitiu i les vibracions són molt bones, els nervis comencen a desaparèixer. El senyor Juan Antonio Azurmendi ens dedica unes paraules. Entre els comensals tenim periodistes, gastrònoms, gent de l’hostaleria… Ens comuniquen que s’ho passen molt bé explorant amb les nostres propostes les delícies d’aquets crustaci tant saborós i que identifica tant la cuina de les nostres terres. Acabem el sopar amb un fort aplaudiment a tot l’equip, a les nou persones que es van desplaçar per poder realitzar les Jornades de la Galera a Andorra.

Per la nostra part, aprofitem per agrair al senyor Joan Berenguer, gastrònom i periodista d’Andorra, que ens fes d’intermediari amb l’Hotel. Sense ell no hagués pogut ser possible aquesta experiència. Tampoc hagués estat possible fer aquest projecte realitat sense la col·laboració del senyor Juan Antonio Azurmendi.

Galera Tour-Antic Moli-Andorra-Hotel Centric-3

Una experiència rodona que és resumeix perfectament amb el somriure a la cara que lluïm aquests dies dins la cuina i a sala de l’Antic Molí. Us invitem a que vingueu a gaudir-la amb nosaltres. Us apunteu?

Estrella Michelin

Del 2017 al 2023

Estrella Verda

2021 · 2022 · 2023

Sol Guía Repsol

2022 · 2023

4 Radishes · We're Smart® Green Guide

2023

Slow Food

2016

Cuiner de l'any

2016

Reserva Biosfera

2016