Gastrorecup a l’Antic Molí

El proper divendres 29 de setembre se celebrarà un sopar amb productes en bon estat
salvats de les escombraries.

Gastrorecup són els sopars que es va inventar la cuinera Ada Parellada per conscienciar sobre el malbaratament alimentari. Vicent Guimerà se suma aquest any, juntament amb gairebé 20 cuiners de Catalunya.

Cada restaurant celebrarà un sopar complet, del primer a les postres, amb aliments en bon estat que han estat salvats de les escombraries perquè pel seu aspecte o sobreabundància no podien seguir al circuit comercial. Encara que serà un únic menú, potser no totes les taules mengin els mateixos plats perquè estan pendents del que arribi, sobretot del més fresc.

L´Antic Molí compta amb un hort d´agricultura regenerativa, de 7 hectàrees, que també proveirà ingredients de primera qualitat per al sopar. La campanya compta amb la col·laboració de la Fundació Espigoladors, Es Imperfect, Talkual Foods, Ametller Origen, Bon Blat, Porc de Palou, Can Sumoi, Borges Professional, Makro i Plus Fresc. I el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya per conscienciar la població sobre l’aprofitament dels aliments.

La campanya dura entre el 26 de setembre i el 8 d’octubre, amb un preu simbòlic de 15€ i a les Terres de l’Ebre hi participen els restaurants l’Antic Molí, Albert Guzmán i Villa Retiro.

Reserves: Gastrorecup 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn