Logo Antic Moli

Menu

El bloc de l'Antic Molí

La boca aigua

Molt bona resposta a les Jornades de la Galera 2016 i #GaleraTour2016

Escrit el 20 març 2016 per

Acabem de passar un mes molt intens amb les Jornades de la Galera i el #GaleraTour, que em gaudit i hem lluitat al nivell màxim.

Enguany la temàtica de les Jornades de la Galera era “Naveguem la Galera”, un recorregut per l’àmbit on habita i com es pesca al paradís del Delta de l’Ebre, i estem més orgullosos que mai pel resultat, gràcies al gran equip que forma l’Antic Molí.

Però tot l’esforç ha sigut per a vosaltres i estem molt agraïts de la forma com ens heu respost. Enguany hem servit 300 menús de la galera, 100 més que l’any passat, una xifra que no ens esperàvem. Ens heu visitat des de diversos punts geogràfics: poblacions veïnes, València i Castelló, Tarragona, Barcelona i comarques, Andorra…

La segona edició del #GaleraTour també ha sigut molt moguda, fins a 7 demostracions a 4 llocs: Escola Hostaleria de Cambrils, CETT, Dfogones i QuintaForca. Un total de 75 serveis amb comensals de tot tipus: alumnes i professors d’hostaleria; companys de professió com el Xavier Fabra i la Mercè Cabestany del Quinta Forca, i també l’ha tastat algun crític i periodista gastronòmic.

A tots vosaltres moltes gràcies! Ja estem pensant com us sorprendrem al 2017! 😀

 

 

Espais

Espai Bistro

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment

Últimes notícies