Logo Antic Moli

Menu

El bloc de l'Antic Molí

La boca aigua

L’Antic Molí renova l’Estrella Michelín per 4t any consecutiu

Escrit el 20 novembre 2019 per

Aconseguir la primera estrella el 2017 no va ser un destí, no va ser un final. Va ser un començament. Començavem un nou camí ple d’exigència i presió.

Cada nou plat havia de tenir el seu punt d’exel.lència: sabors potents i armònics, de vegades amb convinacions atrevides. Això ens ha fet replantejar moltes coses, qui som, cap a on anem i què volem, i ens ha donat una gran resposta, som el territori. El territori ens inspira dia a dia, és el que ens fa moure la nostra cuina i a qui li debem tot. Viure en aquesta terra de cruïlla que combina la plana, els Ports, el Delta ens fa únics amb els seus productes i els hem de mimar per traure el seu major potencial.

Però res seria possible sense ells, el nostre equip que ha crescut en nosaltres des del primer dia, els que estàn, els que ens han acompanyat durant algún moment de la seua vida i els que vindràn, tots heu ficat el vostre granet a l’Antic Molí, a la gastronomia del nostre territori.

És el 4t any que obtenim l’Estrella Michelín, però tenim la il·lusió del primer dia i pot ser més presió. Però el major premi sou vosaltres, la confiança del dia a dia, tornar a veureu’s i ja us heu convertit en amics.

També volem donar l’enhorabona a Josep Moreno del Restaurant Deliranto de Salou per la primera Estrella Michelin, gaudeix d’aquest màgic dia!

Gràcies per estar amb nosaltres durant tot el camí.

 

Espais

Espai Menú

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment