Logo Antic Moli

Menu

El bloc de l'Antic Molí

La boca aigua

L’Antic Molí rep l’Estrella Michelin

Escrit el 23 novembre 2016 per

L’Antic Molí rep l’Estrella Michelin

Un cop guanyat el premi a millor cuiner de l’any, la pregunta que ens feien els clients i la premsa era: i ara per a quan l’estrella Michelin?

Bé, doncs, ja la tenim a casa, un premi a l’esforç de tot un equip, d’unes persones que dia a dia lluiten al meu costat, que saben quan tinc un mal dia o estic molt feliç, que ja formen part de la meua família i s’ho mereixen.

També agrair a tots i quan dic tots, són totes aquelles persones que han passat per casa nostra, professionals, estudiants… perquè junts hem fet que cada celebració i esdeveniment fos òptim i de cadascú d’ells hem aprés coses diferents.

Com no, parlar de la família, els que sempre estan al meu costat i lluiten cada dia perquè pugui fer realitat el que més m’agrada que és cuinar. Decisions, discussions i alegries compartides, un camí cap a Ítaca, de creixement que no seria el mateix sense el seu eix vertebrador.

I agrair també als nostres clients i amics que amb el seu pas per casa nostra ens han portat el seu granet d’arena i ens han fet arribar on som ara. Esperem sempre tenir-vos a tots al nostre costat per a seguir creixent.

Vicent Guimerà Sales

whatsapp-image-2016-11-23-at-20-54-56

Espais

Espai Bistro

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment

Últimes notícies