Home / Actualitat / L’Slow Food es trasllada a Mescla 16 a Deltebre

L’Slow Food es trasllada a Mescla 16 a Deltebre

Esdeveniments, Slow Food

L’Slow Food es trasllada a Mescla 16 a Deltebre

L’Slow Food es trasllada a Mescla 16 a Deltebre

Nou espai de reunió gastronòmica a les Terres de l’Ebre, també de paisatge i turisme, ja que sense aquestes dos no s’entén la gastronomia. Un nou punt de fuga des d’on  contruir i donar a conèixer els potencials del territori.

Molts d’amics, companys de professió, productors…  Sempre fa il·lusió retrobar-nos, encara que en alguns ens veem tots els dies. El dissabte vam fer la primera parada, on vam cuinar “Les Pinyes del Pi Gros”, un plat inspirat en un dels arbres monumentals dels Ports; també vam presentar el “Jardí Marí”, un dels plats de la nova carta de primavera; després els “Ous cruixent a la carbonara”; seguidament “Ànec de coll verd”, un plat ben típic del Delta, però amb el nostre punt de vista i, per acabar, “Pa xinès amb papada de porc ibèrica, wakame i allioli de romer”.

mescla 16 deltebre-4

El dilluns es realitzava la Jornada Professional, i enfocàvem el showcooking a l’Slow Food – Km0, on només vam cuinar amb els aliments que disposem durant cada temporada, així és l’Slow Food, menjar de temporada. Junt a Carles Barneda del Restaurant Sant Francesc de Montblanc vam realitzar “Carxofa i ou ecològic amb angules del Delta”, una explosió de sabors!; i també “Espardenyes en all negre i verdures ecològiques”. Estàvem a Deltebre, així que el bon producte el teníem ben prop, com no aprofitar-lo!

mescla 16 deltebre-3

Enhorabona per la iniciativa i l’organització de Mescla 16, un plaer participar-hi i mostrar la nostra visió Slow Food de la cuina de les Terres de l’Ebre i els Ports i Maestrat.

mescla 16 deltebre

Estrella Michelin

Del 2017 al 2023

Estrella Verda

2021 · 2022 · 2023

Sol Guía Repsol

2022 · 2023

4 Radishes · We're Smart® Green Guide

2023

Slow Food

2016

Cuiner de l'any

2016

Reserva Biosfera

2016