Logo Antic Moli

Menu

El bloc de l'Antic Molí

La boca aigua

Renovem l’Estrella Michelin!

Escrit el 22 novembre 2017 per

l’Antic Molí renova l’Estrella Michelin per segon any consecutiu

Fa un any rebíem una de les millor notícies de la història de l’Antic Molí, rebíem la nostra primera Estrella Michelin, acte seguit de què el nostre xef, Vicent Guimerà, fos anomenat Cuiner de l’Any 2016.

Ni ens ho creiem, i ens va costar pair-ho, emocionalment i professionalment. Emocionalment va ser un cop molt fort, anys i anys de molt de treball, moltes hores a la cuina, atenent als clients que són més que amics i de sobte teníem a les nostres mans aquesta quimera que encara no ens l’acabavem de creure.

Professionalment va ser un salt cap a un camí desconegut i emocionant, un desencadenant cap a una més alta exigència, més pressió i també un esperó per portar amunt la nostra identitat a la taula. Mantenint i amplificant el nostre tarannà inquiet i amb voluntat d’autosuperació,  hem portat més enllà els nostres plats i hem aportat millores al servei, també a les instal·lacions. Busquem la millora continua amb el segell de l’Antic Molí: producte de proximitat de quilòmetre zero.

Després de Nadals ja tornava la calma i ens sentíem agust i tot amb l’Estrella Michelin! Avui la renovem i seguim amb la  mateixa il·lusió que fa un any, una il·lusió que ens transmeteu vosaltres dia a dia per seguir creixent.

Espais

Espai Bistro

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment

Últimes notícies