Home / Slow Food

Slow Food

km0

Antic Molí, restaurant Slow Food?

El repte de reinventar-nos cada dia

Aquest any celebrem el nostre 12é aniversari i continuem sense adormir-nos, apostant per millorar i superar-nos dia a dia. No perdem la identitat, fem cuina creativa i amb el mestratge de la tradició. Però cada cop anem més enllà en la nostra filosofia de compromís amb el territori, perquè només cuidant els nostres paisatges, i els nostres productors, podem destacar i optimitzar els nostres plats.

Des d’aquest 2016, comptem amb la distinció dins el moviment Slow Food, km0, que reivindica els productes de proximitat, ecològics i obtinguts amb el contacte de tu a tu amb el productor. Els culpables de fer entrar aquest concepte a casa nostra són el Xavier Fabra i Mercè Cabestany responsables del Quinta Forca de Casafort (Nulles). Nosaltres ja anàvem cap allà, però ells ens van acabar de donar l’empenta que necessitàvem per fer el pas endavant cap al Slow food, Km0, una gran família que ens facilita donar als nostres clients el millor que tenim.

Actualment estem treballant perquè tot el restaurant en el seu conjunt segueixi la filosofia amb la qual ens hem compromès. Des de la base (farina, sucre, nata…) fins a verdures, carns, peixos… Estem treballant perquè tots els productes siguin ecològics, de proximitat i obtinguts directament dels productors. El nostre projecte és que tota la producció del restaurant, des de les bodes, fins a la carta, passant pel menú diari, treballi amb productes bons, nets i justos.

Estrella Michelin

Del 2017 al 2023

Estrella Verda

2021 · 2022 · 2023

Sol Guía Repsol

2022 · 2023

4 Radishes · We're Smart® Green Guide

2023

Slow Food

2016

Cuiner de l'any

2016

Reserva Biosfera

2016