Logo Antic Moli

Menu

El bloc de l'Antic Molí

La boca aigua

Sopar Inaugural de les Jornades de la Galera 2017

Escrit el 8 febrer 2017 per
Sopar Inaugural de les Jornades de la Galera 2017 
Ja ha arribat el dia! El 17 de Febrer ens posem de gala i emplatem a taula a la nostra preferida, la galera!

Després de molts anys treballant-la, realitzem un homenatge als millors plats que hem creat, sempre amb una millora actual, i també afegint noves creacions com la mantega de galera en brick d’algues o el bao de galera amb iogurt i escarola. Les jornades en aquesta edició tenen per títol “Jornades de la Galera – Tornem als origens“. Duraran fins al 29 de Març i el preu del menú és de 75€ amb celler inclòs.
galera 2017 menu (1)-2
En el sopar inaugural el menú és de 70€ i us presentarem el nou i trencador vídeo de l’Antic Molí, on s’hi agrupen alguns dels valors més representatius de la nostra cuina. Uns valors que es mostren d’una forma singular, per un personatge no menys singular; però es que mai havíem estat tant aprop del Japó. Trenquem les distàncies i el tour es torna, en una passejada al voltant de casa. La roda continua girant, però ho fa més enllà, amb els mateixos valors, ara renovats.
El nou video estarà dirigit pel senienc Marc Ortiz, qui també dirigí el curtmetratge El XOw per al restaurant DiverXo i el spot que anunciava el certamen 2015 de Madrid Fusió, i serà  produït per la productora Grayskull.
Per a reservar trucar a l’Antic Molí (977 57 08 93 – 663 96 49 83). Places limitades.

Espais

Espai Bistro

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment

Últimes notícies