Home / Actualitat / Tret de sortida al #galeratour de l’Antic Molí

Tret de sortida al #galeratour de l’Antic Molí

Jornades de la galera

Tret de sortida al #galeratour de l’Antic Molí

Vicent Guimerà, xef de l’Antic Molí d’Ulldecona, serà jurat del concurs de receptes de la galera de les Jornades gastronòmiques de Cambrils

Amb aquesta primera demostració a Cambrils de la feina feta amb la galera, queda inaugurat el “Galera Tour” que passarà, també, per Castelló, Tarragona, Andorra… A l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Cambrils hem presentat 8 receptes seleccionades  de la cinquantena que hem generat durant aquests 6 anys de jornades: el polvoró, les galeres a la llaura, els raviolis de galera, les piruletes… Els alumnes han quedat convençuts que la galera pot ser a l’Alta gastronomia (de fet ja venien convençuts de casa, algun fins i tot cansat de preparar la seva proposta per al concurs de receptes de galera per a les jornades de Cambrils). Durant la jornada també hem donat el tret de sortida al vídeo promocional que ens ha fet Terres Magazine i que pròximament difondrem.

escola hostaleria cambrils-jornades de la galera-antic moli-2

Era la segona vegada que anàvem a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Cambrils per a fer una ponència. Però els nervis i l’emoció no entenen raons i eren ben presents. Pels passadissos, flaixos de quan érem més joves. No s’han fet esperar els retrobaments. Retrobaments amb antics companys que ara són mestres i amb mestres que amb el pas del anys han superat la frontera que distancia professors i alumnes, i ara són també companys de vivències importants de la vida i amics. I com no, la galera, el nostre estimat producte, coronant aquest moment que unia passat i futur. El futur? Els alumnes, la seixantena d’alumnes que ens ha fet d’auditori. Aquestes animetes inquietes que prenen apunts, fan preguntes, proven els plats i sobretot fan moltes fotografies (amb els telèfons mòbils, és clar).

escola hostaleria cambrils-jornades de la galera-antic moli

Una experiència plena de records i il·lusió. Ens quedem satisfets d’haver sembrat la nostra llavoreta a favor de les possibilitats de la galera a l’Alta Gastronomia. Ara la pròxima cita a Cambrils la tenim el dia 20 d’aquest mes, on Vicent Guimerà participarà com a jurat del concurs de receptes de galera de les Jornades gastronòmiques de Cambrils.

Estrella Michelin

Del 2017 al 2023

Estrella Verda

2021 · 2022 · 2023

Sol Guía Repsol

2022 · 2023

4 Radishes · We're Smart® Green Guide

2023

Slow Food

2016

Cuiner de l'any

2016

Reserva Biosfera

2016