Home / Blog / Tret de sortida al #galeratour de l’Antic Molí

Tret de sortida al #galeratour de l’Antic Molí

Jornades de la galera

Tret de sortida al #galeratour de l’Antic Molí

Vicent Guimerà, xef de l’Antic Molí d’Ulldecona, serà jurat del concurs de receptes de la galera de les Jornades gastronòmiques de Cambrils

Amb aquesta primera demostració a Cambrils de la feina feta amb la galera, queda inaugurat el “Galera Tour” que passarà, també, per Castelló, Tarragona, Andorra… A l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Cambrils hem presentat 8 receptes seleccionades  de la cinquantena que hem generat durant aquests 6 anys de jornades: el polvoró, les galeres a la llaura, els raviolis de galera, les piruletes… Els alumnes han quedat convençuts que la galera pot ser a l’Alta gastronomia (de fet ja venien convençuts de casa, algun fins i tot cansat de preparar la seva proposta per al concurs de receptes de galera per a les jornades de Cambrils). Durant la jornada també hem donat el tret de sortida al vídeo promocional que ens ha fet Terres Magazine i que pròximament difondrem.

escola hostaleria cambrils-jornades de la galera-antic moli-2

Era la segona vegada que anàvem a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Cambrils per a fer una ponència. Però els nervis i l’emoció no entenen raons i eren ben presents. Pels passadissos, flaixos de quan érem més joves. No s’han fet esperar els retrobaments. Retrobaments amb antics companys que ara són mestres i amb mestres que amb el pas del anys han superat la frontera que distancia professors i alumnes, i ara són també companys de vivències importants de la vida i amics. I com no, la galera, el nostre estimat producte, coronant aquest moment que unia passat i futur. El futur? Els alumnes, la seixantena d’alumnes que ens ha fet d’auditori. Aquestes animetes inquietes que prenen apunts, fan preguntes, proven els plats i sobretot fan moltes fotografies (amb els telèfons mòbils, és clar).

escola hostaleria cambrils-jornades de la galera-antic moli

Una experiència plena de records i il·lusió. Ens quedem satisfets d’haver sembrat la nostra llavoreta a favor de les possibilitats de la galera a l’Alta Gastronomia. Ara la pròxima cita a Cambrils la tenim el dia 20 d’aquest mes, on Vicent Guimerà participarà com a jurat del concurs de receptes de galera de les Jornades gastronòmiques de Cambrils.

Estrella Michelin

Del 2017 al 2021

Estrella Verda

2021

Slow Food

2016

Cuiner de l'any

2016

Reserva Biosfera

2016