Logo Antic Moli

Menu

Vicent Guimerà

El Xef de l'Antic Molí

Vicent Guimerà, Cuiner de l’any i Estrella Michelin

Vicent porta 12  anys al cap davant del Restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona, però ha passat tota la seva vida entre fogons. Té 36 anys i recentment ha rebut la seva primera Estrella Michelin i ha estat nomenat Cuiner de l’Any de Catalunya per la Vanguàrdia i el Fòrum Gastronòmic.

Aquests premis són el reconeixement d’un treball aferrissat dia a dia i una superació que sempre ha estat l’horitzó en la seva visió com a empresari i cuiner. És també el reconeixement d’un gran equip, format per cuiners i cambrers, que ja són una família i, evidentment, també és el reconeixement a una trajectòria davant els fogons d’una família de tres generacions.

Vicent Guimerà és el xef i propietari del Restaurant Antic Molí d’Ulldecona, que va obrir amb només 24 anys. La seva cuina és de proximitat, apostant per productes ecològics i locals. Aquest 2016 ha rebut un reconeixement del moviment Slow Food i Km0. Des de 2008 dedica un menú monogràfic anual en la galera, crustaci que reivindica com a producte d’alta gastronomia per on va, especialment al Galera Tour i que l’ha portat a ser conegut com el xef de la galera. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils i ha fet pràctiques en restaurants punters com el del Nandu Jubany.

Contacte
vicent@anticmoli.com

Espais

Espai Menú

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment