Logo Antic Moli

Menu

Vicent Guimerà

El Xef de l'Antic Molí

Vicent Guimerà, Cuiner de l’any i Estrella Michelin

Vicente Guimerà és el xef i artífex de l’Antic Molí d’Ulldecona, des que va obrir les portes al 2004. En 2017 va rebre la seva primera Estrella Michelin i el 2016 va ser nomenat Cuiner de l’Any de Catalunya per la Vanguardia i el Fòrum Gastronòmic. Destacar la seva especialització amb el producte de proximitat de la galera, treball que ha culminat amb la publicació del llibre La Galera per l’editorial Planeta.

Aquests premis són el reconeixement d’un treball aferrissat dia a dia i una superació que sempre ha estat l’horitzó de la seva visió d’empresari i cuiner. És també el reconeixement d’un gran equip, format per cuiners i cambrers, que ja són una família i, evidentment, també és el reconeixement a una trajectòria davant els fogons d’una família de tres generacions.

La seva cuina és de proximitat, apostant per productes ecològics i compromesa amb el territori i els seus productors. Des 2016 pertany a el moviment Slow Food i Km0. L’estil gastronòmic de Vicent Guimerà és la pràctica de les últimes tècniques i tendències, dutes a el terreny d’autor i amb el respecte al producte i el saber fer de la tradició. Des de 2008 dedica un menú monogràfic anual a la galera, crustaci que reivindica com a producte d’alta gastronomia per on va, especialment a l’Galera Tour i que l’ha dut a ser conegut com el xef de la galera.

Espais

Espai Bistro

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment

Últimes notícies