Logo Antic Moli

Menu

El bloc de l'Antic Molí

La boca aigua

T’imagines el plat típic del teu poble portat a l’alta gastronomia amb galera?

Escrit el 5 gener 2015 per

Del 13 de febrer fins al 15 de març, Jornades de la Galera al Restaurant Antic Molí d’Ulldecona

Des del 2009, el Restaurant Antic Molí hem assumit el repte d’especialitzar-nos en la galera, celebrant unes jornades monogràfiques anuals i comprometent-nos a portar aquest fruit del mar més enllà dels caldos i fumets al qual ha estat relegat tradicionalment. Enguany iniciarem les Jornades de la galera el 13 de febrer i les finalitzarem el 15 de març. La proposta que tenim preparada als comensals del menú monogràfic és un joc de fusió. Aquest any invitem als nostres clients a fer un recorregut pels diferents productes i plats típics de les poblacions veïnes.

És a dir, combinem el nostre producte estrella, la galera, amb productes i plats típics de diferents poblacions de les nostres comarques. Però no ens conformem amb fer el mestissatge, sinó que portem aquesta mescla a l’excel·lència de l’alta gastronomia.

Per exemple, tots sabem que un producte típic d’Alcanar és la mandarina, doncs això ho hem traslladat al nostre menú amb un exòtic plat: Nigiri de mandarina amb galeres, coriandre (cilantro) i tapioca. I qui no coneix el Pastisset de Santa Catalina de Vinaròs, doncs nosaltres hi hem fet la nostra particular versió emprant la galera com a protagonista d’aquest plat.

Un pas més enllà en un viatge que vam començar ara fa 6 anys i on hem explorat aquet producte i li hem aplicat les últimes tècniques gastronòmiques. Hem aconseguit atorgar-li tot tipus de textures i formats: de salsitxa, de galeta, d’espuma, de bombó… I ens hem atrevit amb les combinacions de sabors més impensables: amb llet, amb foie, amb fruita de la passió…

Actualment ja disposem d’una cinquantena d’elaboracions sorprenents i innovadores que tenen com a producte protagonista la galera, i que han estat treballades amb minuciositat i rigor pel nostre equip.

Esperem que estigueu d’acord amb les identificacions que hem fet enguany i que us divertiu amb el joc de fusió de poble i galera que us plantegem.

anticmoli-galera-2015-2

Espais

Espai Bistro

Espai Menú, l'Antic Molí de sempre.


Espai Gastronòmic

Cuina d'autor de Vicent Guimerà. Un plaer per tots els sentits


Esdeveniments i Banquets

Casa't amb l'Antic Molí


Càtering

Tot l'encant de l'Antic Molí en qualsevol indret i en qualsevol moment

Últimes notícies