Portada del llibre de vins

El Celler de l'Antic Moli

Als qui collien tot l’or sota els pàmpols
Marià Manent

Amb inquietud i curiositat obrim l’ampolla. Hi descobrim passió, sinceritat, naturalesa, tenacitat, cultura… Tota una experiència sensorial que crea moments únics i inoblidables, que a l’Antic Molí procurarem que visqueu amb plenitud i excel·lència a taula, de la mà del nostre sommelier.

“Els vins d’aquesta carta que estrenem el 2021 han estat curosament seleccionats pensant en oferir plaer”. Són extraordinaris en boca i nas; vins molt especials que demostren un treball fet amb molta estima i respecte per la terra i la vinya. A més, traspuen personalitat i palesen el seu origen i la feina d’artesà curós que porten al darrere.

La nova carta és una proposta de vins artesanals de petits productors, fets amb molta cura i estima, molt apamats. Són productors respectuosos amb la terra i la vinya, i que fomenten l’economia circular recuperant varietats en perill d’extinció. Perquè a l’Antic Molí ens agrada conèixer amb exhaustivitat el vi que oferim als nostres comensals. Ens agrada entendre-ho tot: conèixer qui el fa, el perquè i el com.
I també ens agrada explicar històries als nostres clients, i portar-los de viatge a llocs on no hagin estat abans. Volem que tastin coses noves, sobretot meravelles que tenim aquí a la vora, vins mediterranis, sense deixar de banda bones referències de l’Estat i internacionals.

Copa en mà, travessem la visió colorida i cristal·lina que ens ofereix el vi, on ballen les subtilitats de sabors i aromes que seguiran la dansa endins. Així, sols ens queda el “xin xin” del brindis, les copes que celebren la festa dels sentits.

Gaudiu-lo!